Sofőröket keresünk "C" kategóriában belföldi munkára Törökbálinton at Ware Log Kft. / TorokbalintAllas.hu | Az ingyenes törökbálinti állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva...
0

jelentkezők

Kínál Sofőröket keresünk "C" kategóriában belföldi munkára Törökbálinton

Ware Log Kft. helység: Törökbálint

Címkék:

Sofőröket keresünk “C” kategóriában belföldi munkára:

- Mercedes Atego 12t hátfalas, roló ponyvás tgk. C kategóriás

• Elvárások: belföldi helyismeret

• Feladat: – Áruterítés (raklaposan), gyűjtő munka ellátása (saját raktárba való beszállítás). – Dokumentumok (járatösszesítő, fuvarlevél, szállítólevelek) pontos kezelése – Gépkocsi állapot fenntartása, tisztán tartása

Cégünk magyar tulajdonban lévő, a belföldi szállítmányozás és logisztika terén tapasztalattal, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező vállalkozás. Olyan jelentkezők önéletrajzát várjuk, akik egy 14 teherautós összetartó csapatba szeretnének tartozni és egységként együtt működni. Szállítmányozási részen feladatunk a raktár kiszolgálása, az áru ki és beszállítása. Ennek fuvarszervezését is magunk végezzük, erről minden nap végén a másnapi járatot egyeztetjük a sofőr kollegákkal.

A szállítás raklaposan történik, melyet a reggeli rakodásnál a hátfalig targoncával kikészítünk. A berakodás békával, a saját vagy a fuvarszervezővel egyeztetett sorrend alapján.

Bent alvás esetén a raktárunkban lévő helységben kialakított ágy illetve továbbá zuhanyzó, wc, konyha szolgálja a pihenést. A szállás kizárólag hétfőtől péntekig megoldható, mert hétvégi munka nincs és a raktár zárva tart.

A GKI és digitális sofőrkártya megléte szükséges!

Jelentkezésüket a szetaggergely@gmail.com-ra email címre vagy személyes időpont egyeztetésre a 0630/6192416 telefonszámon várjuk.Aktuális álláshirdetések Ware Log Kft.
Kínál Targoncás, raktáros állás teljes munkaidőben Törökbálinton Ennél a cégnél: Ware Log Kft. helység: Törökbálint 2018-05-25

« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2017-10-10
Megtekintve: 254 alkalommal

    Kiemelt megjelenés!

    Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] torokbalintallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160