Szállítás, fuvarozás

Sofőröket keresünk "C" kategóriában belföldi munkára Törökbálinton

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Törökbálint
2017. 10. 10. 15:06
Jelentkezem

Sofőröket keresünk “C” kategóriában belföldi munkára:

- Mercedes Atego 12t hátfalas, roló ponyvás tgk. C kategóriás

• Elvárások: belföldi helyismeret

• Feladat: – Áruterítés (raklaposan), gyűjtő munka ellátása (saját raktárba való beszállítás). – Dokumentumok (járatösszesítő, fuvarlevél, szállítólevelek) pontos kezelése – Gépkocsi állapot fenntartása, tisztán tartása

Cégünk magyar tulajdonban lévő, a belföldi szállítmányozás és logisztika terén tapasztalattal, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező vállalkozás. Olyan jelentkezők önéletrajzát várjuk, akik egy 14 teherautós összetartó csapatba szeretnének tartozni és egységként együtt működni. Szállítmányozási részen feladatunk a raktár kiszolgálása, az áru ki és beszállítása. Ennek fuvarszervezését is magunk végezzük, erről minden nap végén a másnapi járatot egyeztetjük a sofőr kollegákkal.

A szállítás raklaposan történik, melyet a reggeli rakodásnál a hátfalig targoncával kikészítünk. A berakodás békával, a saját vagy a fuvarszervezővel egyeztetett sorrend alapján.

Bent alvás esetén a raktárunkban lévő helységben kialakított ágy illetve továbbá zuhanyzó, wc, konyha szolgálja a pihenést. A szállás kizárólag hétfőtől péntekig megoldható, mert hétvégi munka nincs és a raktár zárva tart.

A GKI és digitális sofőrkártya megléte szükséges!

Jelentkezésüket a szetaggergely@gmail.com-ra email címre vagy személyes időpont egyeztetésre a 0630/6192416 telefonszámon várjuk.

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.