Az ISS Facility Services Kft. gyakorlattal rendelkező takarítókat keres, törökbálinti irodaházba at ISS Facility Services Kft. / TorokbalintAllas.hu | Az ingyenes törökbálinti állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva...
0

jelentkezők

Kínál Az ISS Facility Services Kft. gyakorlattal rendelkező takarítókat keres, törökbálinti irodaházba

ISS Facility Services Kft. helység: Törökbálint és környéke

Címkék: Takarító takarítás

Az ISS Facility Services Kft. gyakorlattal rendelkező takarítókat keres, törökbálinti irodaházba, éjszakás műszakba 21:00-5:00 közötti időszakra, bejelentett munkaviszonyba.

Feladatok: piperetakarítás, porszívózás, mellékhelyiségek takarítása.

Olyan pályázók jelentkezését várjuk, precízen végzik a munkájukat és érvényes erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek, vagy ki tudják váltani azt.

Pályázni fényképes önéletrajz küldésével lehet az allas@hu.issworld.com email címen keresztül, illetve a 06 30/977-2194 telefonszámon.


Aktuális álláshirdetések ISS Facility Services Kft.
Kínál Takarító munkalehetőség gyakorlattal Törökbálinton bejelentett munkaviszonyba Ennél a cégnél: ISS Facility Services Kft. helység: Törökbálint 2016-04-08
Kínál Éjszakai, irodai takarítónak munka Törökbálinton gyakorlattal Ennél a cégnél: ISS Facility Services Kft. helység: Törökbálint 2016-04-08
Kínál Éjszakai takarítónak állás Törökbálint és környékén gyakorlattal Ennél a cégnél: ISS Facility Services Kft. helység: Törökbálint és környéke 2016-06-08
Kínál Éjszakai takarító állás Törökbálint és környékén gyakorlattal Ennél a cégnél: ISS Facility Services Kft. helység: Törökbálint és környéke 2016-07-18

« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2017-02-28
Megtekintve: 200 alkalommal

    Kiemelt megjelenés!

    Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] torokbalintallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160